Janusz Kurtyka, 27 X 2011

Szanowni Państwo, jesteśmy wdzięczni za Państwa zainteresowanie naszą działalnością.

Poszukujemy osób utożsamiających się z misją fundacji oraz osobą patrona, którzy są gotowi wspierać naszą działalność finansowo.

Dla osób które zdecydują się na stałe wsparcie naszej działalności w formie comiesięcznego przelewu na cele statutowe przewidujemy dwa programy współpracy.

• Pakiet złoty - dla osób fizycznych i prawnych, które co miesiąc, regularnie wspierają nas dotacją na cele statutowe w wysokości minimum 500 zł

• Pakiet srebrny dla osób fizycznych i prawnych, które co miesiąc, regularnie wspierają nas dotacją na cele statutowe w wysokości minimum 200 zł

• Pakiet brązowy - dla osób fizycznych i prawnych, które co miesiąc regularnie wspierają nas dotacją na cele statutowe w wysokości minimum 50 PLN

Dla osób, które przez minimum 3 miesiące świadczą wsparcie przewidziane w powyżej wskazanych pakietach przewidujemy:

Pakiet złoty:

• publikacja danych w rubryce “Złoty sponsor” w dziale “Darczyńcy” na naszej stronie internetowej

• zaproszenia wysyłane pocztą na każde wydarzenie organizowane przez Fundację, w którym udział takiej osoby będzie bezpłatny

• udział w charakterze Darczyńcy w corocznym zebraniu Zarządu, Rady Fundacji i Rady programowej podsumowującym dany rok działalności

Pakiet srebrny:

• publikacja danych w rubryce “Srebrny sponsor” w dziale “Darczyńcy” na naszej stronie internetowej

• zaproszenia wysyłane pocztą na wybrane wydarzenia organizowane przez Fundację, w którym udział takiej osoby będzie bezpłatny.

Pakiet brązowy:

Dane do przelewu:

Fundacja im. Janusza Kurtyki,

ul Wysłouchów 4/20 30-611 Kraków

Numer identyfikacji podatkowej (NIP): 6793121982

Numer KRS: 0000598727

Numer REGON: 363647335

Nazwa banku: PKO BP SA Oddział 3 w Łodzi

Numer rachunku bankowego: 46 1020 3378 0000 1702 0303 3305

Forma prawna wnioskodawcy: fundacja

Tytuł przelewu: dotacja na cele statutowe

Możesz wesprzeć naszą Fundację zostając jej patronem w serwisie Patronite.

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura